Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här i ingressen står ingenting av intresse att läsa, det är ju det jag försöker säga dig, sluta genast läsa här och gå vidare med den rätta texten, seså sjas med dig


Något litet om barns påverkan på världen, egna eller oegna barn








En del av dem försöker
med tändstickors hjälp
redan i tidig ålder

en del använder dem till att stötta
ens ögon med

andra söker upplysa ens värld
med brinnande intresse

åter andra söker sig på att bygga sig
ett babelskt torn eller hus




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-30 14:17



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
jag var den näst nedersta*L* bra skrivet!
2008-03-30

  korpfjäder
Just så. Mer sånt.
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP