Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solrosor under mina ögon


Jag målar solrosor
under mina ögonfansar

och mina ögon ler likt fjärilar
som slår sina vingar
för att få söka sig söder ut

Det är beskan i blodgrape
som gör livet värt att smaka på

och när du tittar bort
då sköjer jag sinnena med opera

jag ser ett öra, ett käkbens svala linje 
och läppar som mummlar något diffust

sen ser jag gula citroner i mna drömmar
och beundrar dess blanka skal

och sen minns jag
att inget kan skada mig




Fri vers av Plumflower
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-30 14:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
stilla, mjuk och förtröstansfull
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower