Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lillan, min mentala rullstol


min armé

Lillan

min syster,
min familj,
min armé


du,
du är det enda som håller mig kvar
vi håller kvar varandra




Fri vers av Lillans Mini
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-30 20:00



Bookmark and Share


    lillapoeten
familjekärlek är guld värd(!).
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lillans Mini
Lillans Mini

Senast publicerade
om en vän, mkei
min armé
* Se alla