Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh gud, vad ska jag ta mig till?

Ljuset i min tillvaro, det är du
vare sig du vill eller ej
men det är du..

Jag faller för dig
jag lovade mig själv att det aldrig skulle bli mer..

Fast här du är
får mitt hjärta att slå för dig..

Slår ditt hjärta också för mig?
tycker du om mig som jag tycker om dig?

Frågor som inte får svar
som inte jag vågar ställa..

För vad händer om dessa svar
är inte vad jag vill ha?

Allt jag kan göra är att vänta och sitta still
Oh gud, vad ska jag ta mig till?




Fri vers av corinna
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-30 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

corinna