Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suicid! ~ inte självmord




Varje suicid som begås är en tragedi nog.
Vi ska inte stämpla dessa olyckliga människor
som självmördare, som kriminella, också,
och kränka deras integritet ännu mer, än
vad de redan blev kränkta av själva livet.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-31 00:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du har rätt, en tragedi

gillar ditt ordval
har aldrig tänkt så
2010-10-19

  Michaela Dutius
Mycket vist!
2008-04-01

  isidore
Nej varför skulle man göra det?
2008-03-31

  Lyckohäxan Enediel
Hmmm...det är en stor fråga du präntar ner i få ord...självmord...eller suicide...
Min tanke är att det finns ju en mening med allt och även så för de som tar sitt liv i förtid.
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP