Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslut




 

bestäm dej för att göra det

allt det som du vet

innerst inom dej är rätt

ge inte upp

 

du kommer falla

du kommer åka på stryk

men i och genom ditt beslut

har du omätliga energireserver

oerhörda resurser av helig kraft

 

gå din Själs väg

lär dej lyssna till Rösten inom

och lev Kärleken

tids nog kommer mäktiga vänner

att sluta upp kring dej.

 

 

 

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-31 20:05



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så oerhört sant och så vackert
2008-04-01

    Nattviol
som ett mantra
och väl värt att
rabbla..
tills man lärt sig!
; )
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP