Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Electra



Ditt korta samtal
öppnade dörren
till ett rum

Musiken excellerade
Tonerna svepte
genomgående med kraft
i etern

Vibrationerna överförde
i hemlighet
Ditt köns verklighet

Hela existensen
gungade




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2008-03-31 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP