Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rumsrelationer



Styrda världar
handlar stort
Offrar själva
sina känslor
mot
belöning
Orginella lösningar
Övergivna föresatser
präglar egot




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 300 gånger
Publicerad 2008-03-31 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP