Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna till

Tag ett foto, jag vill bli bevarad så här

Regnvått hår
milkshake med jordgubbssmak
våfflor och varma löv

Knastrande tulpaner i
hemdrejad vas

Svart/vit bild
100% bomull

(Jag tänker vara lycklig nu)





Fri vers av Fix
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-01 00:06



Bookmark and Share


  Thirre
Gillar!
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Fix
Fix