Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haugen inspirerte


Kärleken till häst







När jag som bäst
tänker på häst
kommer tanken på dig
liksom livets intrig
ikapp mig liksom härnäst




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-01 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP