Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sviken av kärleken

Du trasade åter igen sönder mitt hjärta
Trasade sönder mitt liv
Min själ
Mitt jag

Söndertrasad i spillror går mitt liv inte vidare
Stillastående dör jag levande
Som en våldtäkt på mina känslor
Så tillintetgjord och förnedrad som av en våldtäkt
Så behandlade du mig, ditt offer, som en våldtäktsman
Som försvinner bort och bryr sig intet om
Hur offret mår




Övriga genrer av Vimsan
Läst 412 gånger
Publicerad 2005-06-13 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vimsan