Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgen efter att ha förlorat kärleken

Sorgen är inte över, men jag har inte tid att sörja mer nu
Sörja att vi för sista gången gått hand i hand
Sörja att jag för sista gången trott hans ord
Sörja att vi för sista gången kramats hårt
Sörja att den sista kyssen redan ägt rum
sörja att jag aldrig mer kommer känna hans kropp längs min
sörja att aldrig mer få känna hans nakna hud mot min igen
Sörja att den sista smekningen redan darrat bort
Sörja att det inte längre finns någon tro
Något hopp
Någon kärlek mellan oss
Sörja att våra kroppar för sista gången förenats
Sörja att han inte finns mera
Sörja att han ska ut ur mitt liv
Sörja att han inte bryr sig vilket
Sörja att min kärlek till honom måste dö
Sörja att det är jag ensam som sörjer denna förlust
sörja att jag för sista gången sett in i hans ögon och hoppats
sörja att det aldrig var vi
sörja att vi aldrig delat varandras liv
sörja att jag aldrig ingått i hans liv
sörja att det egentligen inte finns något att sörja
sörja att det inte fanns något som gick att förlora
sörja att jag inget betytt
sörja att han visst aldrig älskat mig trots hans betygelser
sörja att jag hade rätt i att misstro hans ord

sörja någons död är på ett vis enklare, det är definitivt
sörja att någon lever vidare utanför ens liv är annorlunda
sörja och fortsätta hoppas är olidligt
sörja att det är definitivt över

sluta sörja tänk istället på;
att det är ett farväl av en person som inte tyckt att du duger
som aldrig tyckt om dig som du är
som förolämpat dig
som inte brytt sig om dig
som ljugit




Övriga genrer av Vimsan
Läst 451 gånger
Publicerad 2005-06-13 20:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
varför ska du sörja det... kanske drömmen som du sörjer... jag tycker om denna text...
2005-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Vimsan