Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtoners smärta

 

vårtoners smärta;

solen sjunger ensamhet

i himlens tystnad

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-01 15:06



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Du förmedlar vackert vårens vemod!
2008-04-01

    Bodil Sandberg
Å vilka vemodsvackra rader!!!
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP