Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En frustrerad enstörings tankar på en buss.


Profeterna små

Kan inte folk prata om annat
Än om vad lycka egentligen är
De skrattar och gråter om vartannat
Men det blir inte bättre än så här

Jag vet ju vad jag missar
Jag ser vad jag inte har
Men jag hör att ni bara gissar
För jag står fortfarande kvar

Jag kan komma och jag kan gå
Men ni, ni är fast i er väntan
Och snart så kommer håren grå
Innan sagoprinsen i skogsgläntan




Fri vers av Lilla katten
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-01 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla katten
Lilla katten