Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandring genom livet (...med en stank av urin)

En dimridå sänker sig.
Omfamnar
Tyst och stilla.
Vad den än kräver
Så bådar det illa.

Smutsigt hår
Och en stank av urin
Vilseledande preparat
Så livet leker
Och du faller ner i spagat.

Ruset ger inte upp
Fastspänd
Av kedjor i titan
Sedan
de märkliga blickarna
Då man tar upp kritorna
Och målar ord.




Fri vers av milia
Läst 325 gånger
Publicerad 2008-04-01 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

milia