Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsloinfall

Klart, vitt ljus,
Tindrande stjärnor,
Ögon som glittrar tomt,
Fyllt med liv,
Skratt,
Blommor i och sol genom fönstren,

Skuggor på väggar,
Dofter kommer och de går,
Ljust och fridfullt,
Skrik och gråt,
Sedan kommer skrattet,




Fri vers av BlackMind
Läst 266 gånger
Publicerad 2008-04-01 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlackMind
BlackMind