Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

shots #3 the possibility of beauty; a dream

 

yr breath remains on mine; tiny shiny silver fangs deep in softening flesh;

my body implodes - short/sharp/shocks - a secret code burn my fingertips;

blood mixed on dirty tiles; our bodies twisted in limbo & yr smile; a crooked grin

she-wolf w. blackened eyes lips like ravens wings - the possibility of beauty

 

innocence                             [lost @ sea]

 

ocean of desire                     [burning me]

 

in/significance [memory-loss]

 

spears of fire                        [acid rain]

 

the black light [fuzz of electricity]

 

empty houses [end of roads]

 

last thoughts before the midnight train

 

covered in veils - stretched out beyond time - lost in silence deep in the heart of stones

evasive; like a predator at night stalking it's prey - my heartbeats; a demonic metronomic pulse white-washed walls; insane graffiti; yr painted face; broken w. black stripes steel bars or spidersweb

 

where do i begin

 

where do i end

 

 

i never could decide




Fri vers av nicklas ekström
Läst 530 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-01 23:29



Bookmark and Share


    Erika H
Du behärskar det engelska språket så till den milda grad att mina tankar blir utrikiska.

Förlorar mig i dig här. Smakar varje mening långsamt.
Fylls av ett vackert tempo. Sakta spunna -ord, -fraser, -meningar och det är någonstans i detta som jag ser.

Att bakom varje yta finns så mycket mer än ögat kan se.
Att det svarta är fronter för det vita.
Att denna text är så mycket vackrare än det mesta jag läser.
Vacker så det svider.

Du är sanslös i ditt berättande.

Tack för det!
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

nicklas ekström
nicklas ekström