Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomman

Min blomma du är så fruktansvärt söt
jag lovar att alltid hålla din rot lagomt blöt
din mylla ska ska fyllas av näring så god
och solen ska ska skina där du växer i jord




Fri vers av Takazi
Läst 280 gånger
Publicerad 2008-04-02 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Takazi