Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid

Sakta,
Först stod vi nära,
Sedan lite längre ifrån,
Nu vet jag inte längre,

Var är vi?

Förändrad mot olika håll,
Drömmar som krossas,
Avstånden blir längre,
Liv passerar,

Varför ringer vi inte varandra längre?

För alltid sa vi,
Du drar ditåt,
Jag hitåt,
Bandet emellan slits, töjs,
Går av med en smäll,

Kan vi laga det igen?

Tröstat, stöttat, skrattat med varandra,
Vänner för alltid,
Såg oss bli gamla tillsammans,
Den synen vill jag helst ha kvar,

Vill du också?




Fri vers av BlackMind
Läst 191 gånger
Publicerad 2008-04-02 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlackMind
BlackMind