Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kärleken inte blir som man tänkt sig.


Min vän

Du drömmer
dina drömmar
som jag inte
får vara en del av.

Du ser att jag tvekar
och drar dig allt längre
ifrån mig
och du får mig
att gråta
men det har du
ingen aning om.

Jag saknar din hud.
Jag saknar din kärlek.
Jag saknar dig.




Fri vers av Selma Glitterkitten
Läst 301 gånger
Publicerad 2008-04-04 06:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Selma Glitterkitten
Selma Glitterkitten