Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var har du köpt din palestinasjal?



Säg mig, var har du köpt din palestinasjal?
Var det förra året eller tidigare idag?
Var har du köpt din palestinasjal?
Är den "made in Palestine" eller Chung Hwa?
Var har du köpt din palestinasjal?
I en affär på Möllan eller utländsk basar?
Var har du köpt din palestinasjal?
Är du politiskt aktiv och söker du svar?
Var har du köpt din palestinasjal?
Är den trendigt tonad eller som sitt original?
Var har du köpt din palestinasjal?
Tygbit, symbol, lek eller allvar?
Säg mig, var har du köpt din palestinasjal?









Fri vers av Veronica Rosa
Läst 578 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-04 13:48



Bookmark and Share


  Tera
Denna var bra...

Fast jag skrattade till lite...

Jag har haft mina p-sjalar i ur och skur..

mode eller ej..

en märklig sak som hände var när jag råkade på en bufflig stor typ som gick in i mig..

vi började småhuggas...

Och hans bitska ordval var..

Jävla feminist...

Och jag vet att detta hade med min p-sjal att göra..

Vad han led av för vanföreställnig vet jag ej...

men jag skrattar än idag när jag tänker på denna man..;)

mina är en salig blandning av allt det du frågade efter...

Men att den provocerar finner jag vara höjdpunkten..
2009-02-17

    ej medlem längre
Jag har både fått och köpt mina palestinasjalar : ) men alla är inte palestinasjalar då mönstret skiljer sig.

Orginal. Symbol. Allvar... och fin : )
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Veronica Rosa
Veronica Rosa