Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ditt hem, inte din...



Han trodde det gick att komma tillbaka

återvända, komma hem, flytta in

under mitt skinn


Vi stod där bredvid, så tätt intill varandras

armar snuddade, väldigt lätt

och vi pratade ut i intet


som om universum skulle slunga tillbaka det med dubbel kraft



ibland är det så underbart skönt

att löpa amok

vara irrelevant och ignorant


men sen saknade jag att känna sötman

för vin smakade inte av körsbär och svartvinbär längre

och absolut inte av vanilj


det dundrade som hovslag över mina inävlor

så jag sa farväl, hejdå, adjö, kom ej tillbaka hem

för det är inte ditt hem att komma tillbaka till längre









Fri vers av Plumflower
Läst 479 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-05 11:26



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Smärtfylld text som berättar om avskedets vånda
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower