Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plumflower boogie woogie


och nu gungar det i stjälken

jag måste vifta hej vilt

med mina kronblad

i ren hysterisk solstråle-mani


nu rycker det i rötterna

och jag måste dansa, dansa

till stjärnorna slocknar




blir allas solstråle igen

klappa takten med pistillerna

och våga vara lite galen


För jag kan inte låta bli

att slå ut på nytt

för det är vår, vår vår!





Fri vers av Plumflower
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-05 11:32



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Glad och vacker vårglädje som får det att spritta även i mina ben
2008-04-05

  camillala
mycket fin hyllning till våren!
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower