Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon



vakna.

motvilligt glida ur glitterglömskan
och barskrapad kastas blossande naken
framför ett väldigt makroobjektiv

mellanlanda i en taktbunden tvåvägstinnitus
och öppet kvittera svarta plåtar
framför första juryraden

duscha.

redlös eskalera till feberdansen
och vettskrämd jaga sparade andetag
bakom en ribbstol av röda tvättstreck

raklång bespetsas av avloppsmuller
och bedövad begrava en king-size-kennel
bakom beslöjade bubbelbyster

äta.

fridyka ner i ett kristallklart vattenglas
och drunkna med blicken hängandes
över en bottenlös avgrund

förstrött måla gångar över porslinspegeln
och låta den bärande väggen krackelera
över en mosaik av tid

gå.

binda händerna mellan flätade skosnören
och låsa dörren om tända ljus
under tyst förväntan

bryta det mjölkvita kalket kring benets märg
och på snubblande sneda steg söndervittra
under den uppstaplade tyngden

upprepa.




Prosa (Prosapoesi) av MrE
Läst 643 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-05 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrE

Mina favoriter
TomhetsundringarI