Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite som jag kom på om natten då inga tankar stör och det är som lugnast


Första text

Finns det nåt sätt
att utrycka sån kärlek
kärlek utan ord?




Fri vers av Lilla_lusen
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-05 19:33



Bookmark and Share


  camillala
hmm vet faktiskt inte;S
tänkvärd text
2008-04-05

  dopehat
Välkommen till poeter.se :D
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_lusen
Lilla_lusen