Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prolog


G

Till Gustav,
Som höll mig i sin famn och skyddade mig ifrån alla faror.
Som kysste min kind och torkade bort alla tårar.
Som kramade min hand och älskade mig då jag behövde det allra mest.


I’m thinking about a brand new hope
The one I’ve never known
Cause now I know it’s all that I wanted




Övriga genrer av Emell
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-05 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emell