Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soluppgång


 
 
 
 
Skönhetens vingslag
 
 
 
troget dansande tranor


 
 
 
 
Kärlekens gryning
 
 
 




Bunden vers (Haiku) av Stefan O
Läst 661 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-06 11:04



Bookmark and Share


    Erika H
Mm... bildrik njutning.

Fast jag har aldrig sett dessa tranor själv, bara på tv, men visst ger detta en känsla av kraft som aldrig tycks ta slut.

Vackert skrivet.
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Stefan O