Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel+tårar ur mitt hjärta+reparabelt+ofta+In

Tänk.
Så lätt det skulle varit


Att när du insåg.
hur det låg till

Den verkliga orsaken
Grunden till allt helvete
När all värk fick komma ut
Allt tryck försvan


Bara ta telefonen

Säga

Jag hade fel..

För du visste att jag fanns här


Mitt hjärta fanns här

För dig



______----------------------------------------------------------------------___________

Tårar ur mitt hjärta

Så många gånger
du kommit till mig
under året

Så många gånger
jag fått ta till allt
för att trösta dig

Så många gånger
Jag hållit om dig
kysst dig på pannan
tagit dig i min famn


Så många gånger
detta har hänt
då du fått din fristad
här
hos mig

Tråkigt nog att det inte var hela du
Bara en del
den i dig
som behövde
som visste det jag visste

Att jag fanns
Här
för dig

För även om du var på en annan planet
så var jag det
och det
visste de dina.


För så mycket tårar
så mycket sorg
under snart ett år

Bara genom manipulation.


------------------------------------------------------------------------------------------

Reparabelt

Nu
i dag
trotts vetskap
är min kropp
mer sönder än hel

Armar
Ben är ju som det brukar

Rygg
Njurar slår någon hårt på idag

Men värst är hjärtat och själen.

Allt annat är reparabelt


-------------------------------------------------------------------------------------
Ofta


Dina ord
blev en chock
var det sant det du skrev

Misshandel
Hot
manipulationer till ett liv i underkastelse

Det tog tid innan det kom fram
men i djupet av min själ
där hade jag hört orden länge
Inte sagt av dig
inte skrivet av dig
men berättat av de dinas


Tanken har slagit mig
varför de kom
och inte du
För du fanns här ofta



_______-------------------------------------------------------------------------________


Klockan är nitton
i dag den tionde
Kroppen värker
ryggen slits i bitar
knäna viker sig
slag på njurarna
Stress
Oro
Huvudvärk
Uppjagad




Vem fan e du som hatar så?

Men faaaan vilket fokus jag har
Fokuserad
Står i kraft
med vingarna ute
Redo att kämpa
Stå upp
Stå med

Bara så ni vet, här kommer ni inte in.




Övriga genrer av Fluffy
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-07 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fluffy
Fluffy

Mina favoriter
.