Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå+ Djupare, Drömmar+ ett otroligt hjärta för dig+via mail

Nätter av maror

Dagar av sorg

Inget ljus längre här i min borg


Mörka demoner jagar mig så

Orkar snart inte längre ensam gå.






Djupare

Öppna min bröstkorg

Slit ut mitt hjärta

Stampa på det

Grilla det över öppen eld

Hugg det i bitar

För
att sedan mala ner det i atomer




Gör det

men se till att det inte fins den minsta hela bit kvar

För är det så
kommer min kärlek till dig aldrig försvinna utan bara



Gro

Djupare



Bara ord av Fluffy
Läst 21 gånger
Publicerad 2008-06-29 kl 15:25

_______________________________________

Drömmar


Du sade till mig med en varm och kärleksfull röst.


- Dina drömmar önskar jag dig, att de ska få slå in.
- Ditt livs drömmar är något vackert, jag har själv sett dem i mina drömmar.


Nästa dag tog du mina drömmar och krossade dem under dina fötter.


Men modet att be om förlåtelse och Ge upprättelse som du sa.

Det levde bara i dina drömmar.

För det var nog för farligt för att själv göra .


Mycket roligare att lösa andras trassel än att ta tag i sina egna.

_____________________________________________


Ett otroligt hjärta för dig.

_____

Så det kan gå när tredje part manipulerar och ens eget ego är för stort för att du skulle kunna erkänna att du hadde fel
______


Kommer du ihåg den där natten
Den sista natten
den som skule bli vår revanchen på livet.

Kommer du i håg när vi älskandes åt vindruvor
skrattade och älskade igen

Kommer du i håg hur vi svalkade oss med glass efteråt
smed planer inför sommaren, inför det kommande livet


I hop

Tillsammans

I en eufori av lycka


Kommer du ihåg vad vi sade att ingen nu skulle få förstöra för oss igen

Våra hjärtan brann eldar

Eldar som aldrig någon skulle kunna släcka

Du var lycklig

Jag var lycklig


Kommer du ihåg
Eller har du förträngt?



För nu rullar dammet under sängen

Kvar är bara kvistarna och de tomma glasspaketen

Drömmarna och orden om en kärleksrevansch i livet från dig
För oss
var visst bara tomma ord.



För vad hände?





Ratad och kastad på dynghögen


Men med ett otroligt hjärta för dig...


________________________________________

Via mail
Moget eller ???

En sång som säger allt....
http://www.youtube.com/watch?v=8shPf-GO-8U



via mail
Jag trodde på dig

Jag trodde på dina ord

Jag trodde på det du sa om att dina känslor var äkta

jag trodde på att vi kämpade mot det onda tillsammans

Vi två som skulle bli ett

en dag i juli för över ett år sedan




Men ack vad fel jag hade
För hur mycket kan man lita på en fyrtitreåring som vill säga upp allt via mail



Men sannare kärlek lär du aldrig få !!!
20080911




Övriga genrer av Fluffy
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-18 07:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jim Morrison möter Mors Lilla Olle.
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Fluffy
Fluffy

Mina favoriter
.