Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innan du dog den där tidiga morgonen, pressad mot en cementvägg vid sidan av E4an, där en bropelare stod i vägen, stoppade din resa i livet, kanske för att påbörja en ny som i en annan värld


Långt borta och nära








Ibland kan jag känna dofterna i rummen
där du varit, funnits, verkat

ibland känns det som ännu du
går
vid min sida

där jag går
på promenaden
längs samma träd i allén

som förr
då du ännu andades
ord i mina öron

ännu andades
närvaro
vid min sida

de morgnar
då vi vaknade
för att ännu kunna älska




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-07 19:36



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Det smärtar.
2008-04-08

  katt.inc
Vackert, känsligt, vemodigt och mycket fint.
2008-04-08

  Gunilla VIP
Vemodig saknad
och sorg....
Men hos dig finns
hon alltid....
i hjärtat, i minnena
i ......
2008-04-07

  SvartaRegndroppar
visst är man svag för nostalgins anslagna strängar, fint formulerat lynx.
2008-04-07

  mare VIP
..vemodigt vacker om kärlekens saknad..
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP