Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knappar


måste jag välja en
enda sak att minnas

väljer jag när
hon efteråt

vid fönstret


knäpper
blusen




Övriga genrer av en vanlig man
Läst 1265 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-04-08 14:17



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Suverän.

saknar dina dikter
2018-01-15

  etthjärtaäralltidrött
ditt sätt att forma texten ger rysningar
2009-06-22

  Annatengwall@hotmail.com
Vacker! Skapar bilder
2008-07-01

  Rosmarin
sensuell och fin kärlekslyrik: lämnar så mycket åt läsaren att fyllla i själv samtidgt som de få orden drar upp en tydlig och rofylld bild
2008-04-11

  Maud Li
Stringent, varmt och elegant.
2008-04-08

  Kristina Wallbing
Vackert och sensuellt som en Zorn-tavla!
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

en vanlig man

Senast publicerade
Seriemagasinet
Knappar
* Se alla