Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seriemagasinet

ovanför dig
medan vi går
svävar vita
tankebubblor

du viftar bort
dem innan jag
hinner läsa

du är ointresserad
av mina idag

men i ett obevakat
ögonblick
i kassan
på cafét
när du tappar
mynt

hinner jag se
att du
älskar mig


men är besviken




Övriga genrer av en vanlig man
Läst 1275 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2008-04-15 17:08



Bookmark and Share


  Lady Alassa
så omtumlande så ljuvligt nu kan vi erkänna det som vi fördolt tiss nu
rutan är bruten
vi är alla hjältar
i ett skickligt ritat seriemagasin
vi som är medvetet seende har alltid studerat noga era vanskliga bubblor
2009-12-10

  Mygg
Du är en mästare och jag hittar inte ord att beskriva hur dina texter bara smiter rakt in, genom alla tänkbara murar!
Det lilla extra avståndet innan slutraden förhöjer och förstärker....så himla snyggt!
Bokmärker givetvis!
2009-07-03

    Roger Magnusson
wow, det är så här poesi ska se ut!

Bokmärke, (om det går) och kan inte vänta på att läsa resten av vad du har skrivit.
2008-08-21

  Mäkitalo
"en vanlig man" som skriver ovanligt bra texter!
2008-07-02

  Mästaren och Margarinet
En magisk dikt med små medel. Poesi ska inte vara för bombastiskt, något jag själv glömmer ibland.
2008-06-19

  SportPoeten.
Oj - den upper cuten satt som en smäck.

Snyggt!
2008-05-22

  Kristina Wallbing
Fyndigt med tankebubblor! Med få ord tecknar du ett helt seriemagasin, dock med sorgflor.
2008-04-20

    Melona
hälp vad bra du är!
2008-04-16

    ej medlem längre
Jag har läst några av dina texter och alla har ett särskilt skimmer över sig. Välskrivna, med en liten vurpa på slutet. En aning oaning. Det gillar jag. Du har också en värme i ditt sätt att ställa orden bredvid varandra.
2008-04-16

  Sanningsägaren VIP
dina ord rymmer så mycket kärlek
2008-04-15

  Sofie Viktoria
Fantastisk!!
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

en vanlig man

Senast publicerade
Seriemagasinet
Knappar
* Se alla