Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir pusslet i ens liv någonsin klart är undran som jag har....då man varje dag lär sig något nytt


Livets pussel

Livet
är
som ett
enda stort
pussel....

många bitar
skall på
plats...

men för varje
år...
som går....

blir bara
pusslet i
ens liv
större och
större...

varje dag
lär man sig
något nytt...

en bit läggs
till en annan
och passar
och nästa bit
tar man bort
för att passa in
i någon annan
bit....

och så håller
livets pussel
på....

blir det någonsin
klart är undran
jag har?

080408




Fri vers av sajo
Läst 683 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-08 14:24



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Bra text något jag ofta har funderat på att lägga livet som ett pussel ofta saknar jag många bitar för att klara livet har jag kommit fram till

Jag får göra ett nytt försök att lägga pussel
tror jag
Mvh Anna-Karin
2008-05-04

  Annmargreta
Trodde jag läste min egen text........................
Kopierar min text som jag skerev på poeter augusti 2006.
HELT OTROLIGT-VI TÄNKER LIKA.


En sanning i livet.



Pussel.
PUSSEL
Livet är som ett pussel ,

bitarna kommer en efter en.

Passar inte bitarna

så byter man ut dem!!!!!






Poesi av Annmargreta
Läst 133 gånger
Publicerad 2006-08-21 kl 06:19
2008-04-08

  Maria T
När sista biten är lagd då är livets pussel klart.
2008-04-08

  anits VIP
Nej du livets pussel fortsätter
hela tiden med nya utmaningar
nya saker livets pussel fortsätter
hela livet
bra skrivit
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

sajo