Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små trådar där emellan




I varje ruta av fransk dramatik

jag vet så väl

att jag ska le och somna om

men i varje ruta ser jag

en knastrande du, du, du, du


och jag har ingen annan att skylla

än oss två



små trådar där emellan

som drar upp min speldosa

och släpper ut stycken av Satie


silkeslena tårar

sömnlösa nätter

strömmar mellan natt och dag







Fri vers av Plumflower
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-05 20:13



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Utsökt. (Satie är makalöst bra)
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower