Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
?


Rak på sak

Vi tar det snabbt. Har inte tid med jävla gulligull.
Tillräckligt med kuksugande på kontoret och rövslickande
på affärsmötena. Har du nåt som är värt att ha så visa det.
Jag har jävligt lite tålamod för rosor å skit som vemsomhelst
kan trolla fram och leka värsta Don Juan romantikern själv.
Intellekt, styrka, självständighet och en satans snygg kropp är det jag vill ha. Har du dom fyra så kan du skita i bion med ditt ragg, du följer med mig. Ett par öl på krogen så vi kommer hem dyngraka och satans kåta och fulla av en herrejädrans energi. Inga fancy kläder heller för dom sliter jag av dig så fort vi är innanför dörren. Vad som händer imorgon det skiter jag i sålänge jag har dig här inatt...




Fri vers av Alexander VIP
Läst 452 gånger
Publicerad 2005-06-16 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander
Alexander VIP