Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på riktigt


falsk illusion

Fötterna på jorden
och jag har åter igen landat.
Förstått att jag inte var så högt upp
bland molnen
som jag först trodde.

Jag står på min säng
fäktandes med armarna
i hopp om att fånga en stjärna.

Jag slet av mina vingar.
Återvänder till er dystra verklighet.
Här har ni mig igen
Jag har återvänt.
Ofrivilligt levande




Fri vers av Terese
Läst 397 gånger
Publicerad 2005-06-16 14:17



Bookmark and Share


  Jojo
Visst är det svårt när man inser att verkligheten kommit ikapp en. Tycker att du beskriver detta väldigt fint. Tycker särskillt om ditt sista stycke.
2005-06-16

  karenina VIP
ja ibland landar man hårt på marken igen.. o det är då man förstår att man svävat för högt uppe bland molnen.. gör ont, så ont.. kanske klen tröst men ju en lärdom rikare... *L*
2005-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Terese
Terese