Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadens väsen bagatell



Sinnlighet saknar
ord tystnaden säger allt
andas i örat




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-11 20:18



Bookmark and Share


  Nasrin
sanna ord!
2008-04-12

  thyra
Ljuvlig bagatell :)
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP