Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackraste ljudet i världen:




  En vän som ropar på sin vän.

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 533 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-11 21:07



Bookmark and Share


  Suddad
Oh, du har gjort mig lycklig! Tack för det.
2008-04-11

  Cris
absolut!!! låt världen få höra fler sådana rop.
2008-04-11

  Carola Zettergren
MMM absolut!!!!
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP