Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blott en dröm

Jag ler när jag tänker på dej

Jag blir glad när jag ser dej

Jag blir kär på nytt när du säger mitt namn

Men lycka kommer bara den dagen
du delar livet med mej.

Den dagen då du säger, jag är din
för evigt.

Men denna dagen lär aldrig komma,

då du fortfarande är blott en dröm.




Fri vers av Jonathan Lindblad
Läst 676 gånger
Publicerad 2008-04-12 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Lindblad