Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dofter



Hela hemligheten
med din längtan
är bekräftelse
Ditt väsen
behöver fysisk beröring
Dina läppar
behöver sången
Dina bröst
behöver
en kupad hand
Min hemlighet
är din kropps avdunstningar




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 484 gånger
Publicerad 2008-04-12 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP