Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig för den du är



Jag älskar dig för den du är

Du ger mig glädje

Jag älskar att vara lycklig

Du ger mig kärlek

Jag älskar dig

Du ger mig liv

Jag vill leva med dig




Övriga genrer av SM
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-12 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SM