Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du får mig att känna mig älskad av dig, du får mig att älska dig långt över gränser jag trodde fanns... Men det finns inga gränser för oss... Din för evigt


Du är kärleken



Du ligger där helt naken, din utstrålning är enorm
Jag åtrår dig så .

Du är så vacker i ljuset från fönsterlampan
Din lena vackra hy får mig att skälva inombords.

Din inre skönhet är lika vacker som din kropp
Du ger mig total tillfredställelse.

Dina kurviga former, får mitt hjärta att bulta
Min kåthet på dig är oändlig.

Du förför mig med dina leende läppar o gnistrande ögon
Jag är helt upprymd.

Jag älskar med dig om o om igen, jag kan inte få nog
Du tar mig dit om o om igen.

Du är kvinnan som jag åtrår, det är dig jag älskar
Det är du som fyller mina behov.

Du är den nakna sanningen -du är kärleken jag vill
bestiga om o om igen.




Fri vers av SM
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-12 14:02



Bookmark and Share


  mare VIP
..ljuvliga rader om den ljuvliga kärleken..
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

SM