Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natten mot den 28 september 1994
förliste färjan Estonia.
852 personer omkom.

 

 




Natten då Estonia gick under




 

 

Den natten, då färjan Estonia gick till botten

av ett stormigt Östersjön ~ så drömde jag

att jag var ombord på just en färja.

En kvinna på båten fick ett hysteriskt utbrott.

Hon skulle av fartyget till varje pris, & skrek:

"Vi kommer sjunka! Vi kommer att gå under,

vi måste av! Fira ner räddningsbåtarna,

låt mej komma aaaaaaaaaav!"

Dagen efter vid 3-tiden fick jag höra om katastrofen.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 559 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-12 19:33



Bookmark and Share


  Virvelvinda
Underliga saker hända... jag är själv en sån som vet mer om natten.
2008-05-09

  Gunwale VIP
Om detta är bokstavligt sant, drömmen alltså, så kanske du skulle försöka vidareutveckla din - gåva?
2008-04-12

  DanSan
******************************

Ja . . . där försvann många vänner . . .

******************************
2008-04-12

  Lena Krantz VIP
Vad märkligt.....men vi kanske känner av varandra mer än vi förstår?
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP