Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är trött och mår sådär..


Untitled

Jag kan luta mitt huvud bak,
känna mig trygg här under vårt tak.
Men efter mitt hjärta brustit så brett,
vet ja varken fel eller rätt.
Är det okej att gråta,
när hela livet alltid kommer att vara en stor gåta.
Känner du blodet rinner,
mer av ditt liv bara försvinner.
Andas in och andas ut,
jag hoppas mardömmen tar slut.
För i mina ögon kommer tårar alltid att rinna,
av sorg...




Fri vers av Davis
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-12 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Davis
Davis