Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Konsten är min- (travesti på -Hämnden är min-)


Plötslig fågeldöd (haiku)








Svalors tusental
tunn kylig atmosfär, svält
flock kommer aldrig




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-13 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP