Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Syrran jag saknar dig,kom hem till Sverige. Hur ska jag klara mig utan dig?? Mitt ljus i mitt liv, min guide genom åren? Kom hem!


Underbar ängel

Där står hon med vackert,långt & blont hår
Som en gudinna vacker och ståtlig
Med ett hjärta av guld
Men en börda så stor
Hennes axlar klarar snart inte mer
Hon brukade viska i mitt öra
\"Älskar dig, gumman\"
Hon är min styrka genom livet
Hon torkar mina tårar
Och på mina läppar ett leende
Saknar henne för varje minut som går
Bara jag får höra hennes röst är allt bra
Vi har skrattat,gråtit,skrikit och saknat tillsammans





Fri vers av zeddi
Läst 356 gånger
Publicerad 2005-06-16 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zeddi
zeddi