Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en dikt men också en lista. En lista över några mer eller mindre betydelsefulla saker man kan få erfara under detta jordeliv. Det är meningen att man ska kryssa i det påståendet som gäller för en själv, så det här är min lista.


Njutit av de små sakerna i mitt liv

(x)Blivit kittlad
(x)Sovit under stjärnorna
(x)Ätit paj som varit nygräddad
(x)Ätit vindruvor utan de äckliga kärnorna

(x)Varit kär
( )Älskar någon just nu
(x)Drömt om en filmkarriär
(x)Hört en tupp säga kuckeliku

(x)Gjort en snöängel
(x)Byggt ett sandslott
( )Vart med om ett riktigt bra hångel
( )Vart med om en sommarkväll utan knott

(x)Tittat på en solnegång
(x)Dansat i månens bleka ljus
(x)Hört vårens glada fågelsång
(x)Lyssnat på vindens lugna sus

(x)Haft en trädkoja
( )Pissat i grannens rabatt
(x)Lekt med geggamoja
(x)Berättat spökhistorier runt midnatt

(x)Känt rytmen i musik
(x)Promenerat en stjärnklar natt
( )Ätit kanelbulle på ett fik
(x)Suttit stilla tills man fått fnatt

(x)Legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x)Njutit av de små sakerna i mitt liv




Fri vers av Bamboocha
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-13 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bamboocha
Bamboocha