Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trolla mig vacker

Tomhetskänslorna övermannar mig.
& jag känner sparkarna i magen
Jag gör det inte för att dö, utan för att överleva
& folk har ju lärt mig att snygg är bäst
Jag tror på det övernaturliga så snälla trolla mig smal,
snälla trolla mig vacker
för i nuet gråter jag över min spegelbild
& det blir bara fel
folk har ju lärt mig att snygg är bäst
så snälla trolla mig smal
trolla mig vacker
För i nuet gråter jag över min spegelbild




Fri vers av päst
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-13 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

päst