Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min prins,

allt jag begär
är att du är den du är
och jag älskar dig för
dina önskningar du gör
och mitt hjärta jag vet
att vi är alltid enosamma i evighet




Fri vers av emelie melin
Läst 213 gånger
Publicerad 2008-04-14 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emelie melin