Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄND ett LJUS för ENGLA ~ IKVÄLL KL 21



Tänd ett kärlekens ljus mot våldet i ditt fönster ikväll!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-14 20:26



Bookmark and Share


  albertina
det gjorde jag i går och lät det brinna ut.
tragiskt det som hänt.
men det som är värst är att jag blir inte
förvånad längre, och det är otäckt.
vi borde tända ljus för englas familj som ännu finns kvar.
och för alla andra människor som lider.
2008-04-15

  Gunilla VIP
Är gjort!
Det brinner i
flera fönster häromkring!
2008-04-14

    sunnanvind
Ja...det är så sorgligt...
2008-04-14

  * Ammi *
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=631559

läs även min uppmaning!

tack och lov att det finns människor med KÄNSLOR!

2008-04-14

  Loviza
Jag ska tända för alla.. :)
2008-04-14

  Emmerdale
Precis. Tänd ett ljus för ALLA ikväll
2008-04-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det gör jag!
2008-04-14

  Michaela Dutius
Ja jag tänder ett ljus
2008-04-14

  prinscess VIP
jag tänder ett ljus för att hoppet skall finnas
det var innan jag visste att de hade hittat Engla
läs den omdu vill
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP